În ultimii ani am dăruit o mulţime de premii simpatice pe blogul nostru şi vrem să ne recompensăn cititorii din nou. De data asta avem pentru voi o întrebare: Care e cel mai curajos, îndrăzneţ, amuzant sau neobişnuit lucru pe care l-aţi făcut până acum şi pentru care meritaţi un LIKE de la noi?

Lăsaţi-ne un comentariu la acest articol cu răspunsul vostru până pe 10 iulie (inclusiv) şi cele mai creative şi îndrăzneţe mărturisiri vor fi premiate.

Avem pentru voi 3 premii formate din:

  • Perle bronzante Avon Glow
  • Luciu de buze SuperShock, nuanţa Makin Mauves
  • Lac de unghii Pro Nail+, nuanţa Coral Reef

Iar comentariul care ne va surprinde cel mai mult va primi în plus o Apă de parfum Outspoken Intense by Fergie.

Abia aşteptăm să vă dăm 3 mari LIKE-uri! La cine vor ajunge? 🙂

(Regulament_Concurs)

—————————-

Vom afişa cei 3 câştigători până la finalul zilei de mâine, 12 iulie 2012. Vă mulţumim tuturor pentru comentariile voastre pline de amintiri curajoase! 🙂

—————————-

După ore întregi în care am râs sau ne-am emoţionat citindu-vă poveştile (o întreagă echipă de colegi), ne-am luat inima în dinţi şi am ales cele 3 câştigătoare cărora le dăm CEL MAI MARE LIKE:

1. Diana (comentariul din data de 05.07.2012 ora 23:28) – ea primeşte de la noi şi premiul special: Apa de parfum Outspoken Intense by Fergie

2. Nitu Mihaela (comentariul din data de 08.07.2012 ora 18:24)

3. Georgiana (comentariul din data de 07.07.2012 ora 13:01)

Vă mulţumim pentru participare şi pentru că aţi împărtăşit cu noi toţi cele mai curajoase momente din vieţile voastre. Vă pupăm cu drag!

P.S.: Dragi câştigătoare, vă vom contacta noi în cursul zilei de mâine la adresa de email pe care aţi lăsat-o în comentariu.