Image and video hosting by TinyPic

Suntem campioni mondiali la scuze.

Dar bine a zis cineva: Găsești scuze să eviți un lucru doar atunci când nu e important.

Când e important găsești un mijloc să-l faci.

Suntem mereu sub presiune.

Asta nu e o scuză inventată, e cât se poate de real.

Dar în loc să explici iubitei sau soției de ce nu reușești să-ți găsești timp, vei fi în poziția mult mai delicată să admiți că nu prea ai o viață a ta. Ai devenit doar o mașină de executat task-uri.

Ne complicăm.

Amânăm pentru că ne trebuie o regie care să ridice gestul la puterea 10. Dacă nu-l facem niciodată pentru că vrem să-l facem uriaș, n-ar strica să înțelegem că nimic la a zecea înseamnă tot nimic.

Ne sabotăm singuri comunicarea. Parcă ni se pare că vorbele s-au tocit și n-am vrea să se creadă că și sentimentele sunt la fel. E un videoclip la o  melodie country în care toată lumea merge cu spatele. Se numește What I meant to say. Ideea e că omul a vrut să spună cam tot ce spunem toți și era bine dacă spunea, dar n-a făcut-o și acum dă timpul înapoi să o dreagă. Luxul ăsta doar prin filme îl ai.

Mulți am fost educați într-o perioadă când era considerat un semn incontestabil de dragoste dacă bărbatul nu venea beat, nu-și bătea nevasta și aducea bani în casă. Iar acești bani stabileau și ierarhia.

Acum adesea nevestele aduc mai mulți bani în casă, ar trebui să le interzicem bărbaților în cauză să mai poarte pantaloni?

Sau să le punem atunci pe ele să sune :)))))

Dar asta e o altă discuție pe care o vom tranșa săptămâna viitoare.

Poate sunt eu prea radical, dar o să o mai spun o dată: multe relații se degradează în timp pentru că nu se întâmplă mai nimic în timpul acela. Chiar și ocaziile speciale se transformă în obligații.

În aceste condiții, dacă tot ai timp să ieși la țigară, dar să nu-ți suni niciodată femeia să-i spui, fără niciun motiv special, că o iubești, poate că ar fi bine ca fumatul să fie singura ta plăcere.

Foto: Thinkstock